23 oktober 2014

lowbudgetsafari


Om de Black & White Challenge af te ronden overtrad ik de regels en liet ik mijn Sony-compact alles in zwart-wit fotograferen behalve de kleur groen. De ideale camera-instelling om een zebra in het struikgewas vast te leggen. Om financiële redenen zat er evenwel niks anders op dan via een lowbudgetopstelling het ware steppegevoel te evoceren. Hierbij heb ik er persoonlijk op toegezien dat de zebra niets tegen zijn eigen wil heeft moeten uitvoeren. Als beloning kreeg hij een chocoladen spekje maar daar hij er zijn neus voor optrok, heb ik het zelf maar opgegeten.


4 opmerkingen:

  1. hahaha! had jij chance dat hij dat niet lust !
    Ik ben dit weekend in het bos gaan wandelen en heb daar ook mooie kiekjes gemaakt van soortgelijke hertjes, katten en kabouters. Plezant hé !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, dat hertje ken ik toevallig. Heb het zelf ooit ook op een fotoshoot gehad (nadat het op een kerststronk had gestaan):)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maak je vooral niet ongerust, Ludo: die zebra ziet er supercontent uit.
    Geinige foto, zoveel is zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die zebra weet ook niet wat lekker is precies! Mooie foto, tof zo'n instelling op je camera!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.