22 juni 2014

Intergalactic Lovers

Zo af en toe maak ik plaats voor een streepje Belgische muziek. De Intergalactic Lovers hoef ik zeker niet meer voor te stellen aan muziekliefhebbers, toch geef ik ze graag nu nog een plekje op mijn blog omdat ik het nooit eerder deed. Hun "Northern Rd." uit "Little Heavy Burdens"  is een mooi nummer. Ik hoorde het enkele dagen geleden op de radio terwijl ik aan 't bloggen was. Het viel meteen in de smaak en sindsdien speel ik het deuntje geregeld op Spotify. In de zomervakantie staat de groep onder meer op het Cactus Festival (Brugge), het Dour Festival, Puurs Live en de Lokerse Feesten. Het bewijs dat de groep de wind in de zeilen heeft. Mooi zo.


3 opmerkingen:

  1. Als Bruggeling zal ik zeker aanwezig zijn om de Intergalactic Lovers te zien en te horen. Ze zijn inderdaad de moeite. Ze openden in 2012 schitterend voor een slaapdronken publiek dat weldra klaar wakker werd ;-) (Zie http://www.cactusfestival.be/2011/sfeer_18.asp)

    Een ander Belgisch groepje dat zeker aan te bevelen is én uit de buurt van Brugge komt: The Van Jets uit Oostende.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eén van mijn favoriete bands op 't ogenblik. Lara heeft een erg mooie stemgeluid

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.