20 april 2014

prima vlinderweek

De voorbije week heb ik me eens goed kunnen uitleven bij het zoeken naar insecten en bewonderen van vlinders. Het was een prima vlinderweek met de verschijning van een landkaartje als grootste verrassing. Er werd ook veel gebaltst en gepaard maar wat wil je met zo'n heerlijk weer, hoe zou je zelf zijn?

parend koppel koolwitjes

veel bonte zandoogjes aan de bosrand

citroenvlinder zuigt nectar uit judaspenning

jong landkaartje op de mispel

oranjetipje (vrouwtje) op judaspenning



4 opmerkingen:

  1. Mooie waarnemingen. ik zag hier dit week-end zo waar een koninginnepage, voor de rest alleen maar koolwitjes (maar wel vrij veel)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geef toe: je hebt stiekem een cursus fotografie gevolgd. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij ons ook heel veel gepaar, ze doen maar ;-) Mooie reeks!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @menck: de aankoop van de Sony dsc rx100 heeft het mogelijk gemaakt om zeer gedetailleerde foto's te maken. Hierbij veel geduld en sluipwerk: de foto's zijn op zo'n 20 cm afstand met de vlinders genomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.