13 september 2013

sappige welkom


eindelijk een goede reden om eens langs te komen
de eigenaar(s) neem je er maar bij


7 opmerkingen:

  1. Kun je die snel nog even in wijn persen? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige trossen, het water loopt me in de mond!
    Onze kleine trosjes kwijnen weg in het niets wanneer ik ze vergelijk ... nu moet ik wel toegeven dat ik te laat aan de wintersnoei heb gedacht en dat ik de ranken afgelopen zomer ook wat aan hun lot heb overgelaten. De vogeltjes zullen dankbaar zijn, want hoewel de druifjes heel erg klein zijn, is er wel een grote overvloed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Silvia: het enige wat ik doe is, als de trosjes zich beginnen te vormen, de uitlopers verder dan 1 bladknop na de tros wegpitsen zodat al het sap/energie naar de druiven kan gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de druiven zien er lekker uit en de deur staat al open zie ik

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb je ook gesnoeid in de trossen zelf? Want die druiven zien er lekker dik uit - waar stond die deur ook alweer open?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @debiodiversetuinier: neen, ik snoei nooit in de trossen zelf. Het ene jaar zien ze er al beter uit dan het andere. Dit jaar zijn de trossen goed gevormd.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.