14 mei 2013

wordt het niet tijd

... dat je eens begint met reclame te maken? Die kaartjes om mensen persoonlijk uit te nodigen, waar liggen die? Dat opentuinen-weekend komt op ons afgevlogen tegen de snelheid van het licht. Enkele nachten geleden leken er nog maanden voor ons te liggen. Blijkt nu dat er nog minder dan 3 weken resten. Dan maar het straatbord van 2 jaar geleden onder het stof en de spinnenwebben uitgehaald en de datum aangepast. Met verf die ik nog liggen heb. De kleuren konden beter maar ook slechter. Voor de rest mag alles blijven zoals het was, alleen werd ook op de affiche nog de datum overplakt. De blote kabouter staat dit jaar niet meer op de VELT-affiche maar de onze is geplastificeerd en dus te degelijk om weg te gooien. Vanaf morgen te vinden aan onze brievenbus. Bezoekers kunnen zich niet meer van plek vergissen.


Het eerste weekend van juni valt dit jaar op 1 en 2 juni

In de neus van Limburg is onze tuin (spijtig genoeg) de enigste tuin die dat weekend opengesteld wordt. De dichtstbijzijnde tuinen waarmee te combineren valt, bevinden zich in Mol, Geel en Lummen. Alle deelnemers vind je intussen terug op de website van de vereniging6 opmerkingen:

fruitberg zei

Seks verkoopt. Laat die blote tuinkabouter dus maar hangen ;-)

natuurlijk-rijk zei

Voel ik daar toch een beetje stress ;-)

Menck zei

De tuindagen van VELT vallen, in tegenstelling tot die van pakweg de Landelijke Gilde, best wel vroeg, niet? Op 1 en 2 juni zal in onze tuin dit jaar nog niet bijster veel bloeien, vrees ik. Zeker niet nu alles zowat twee à drie weken achter is. Ik hoop van harte dat jouw tuin een stuk voorloopt op die van ons.
Ik wens je alvast heel fijne opentuindagen en ik duim voor een super opkomst. En veel zon, dat ook. Ik probeer sowieso af te komen, maar zekerheid daaromtrent kan ik niet bieden.

Ludo RUTTEN zei

Ik leef nu wel toe naar dit weekend. Maar ben er wel gerust in, alles staat supergroen, alleen zullen veel vaste planten niet bloemen zoals de 2 vorige keren. De blauwe regens daarentegen staan volop in bloei wat ook mooi is. Tuiniers begrijpen wel dat ieder seizoen zo zijn hoogtepunten heeft. Belangrijker is idd. mooi weer zodat er kan gebabbeld worden (en meer) op het terras.

Opentuinen Bever zei

Het is al wel meer opgemerkt dat de ecotuindagen vrij vroeg vallen. Dit jaar zal dat zeker te merken zijn. En wat publiciteit betreft, ik ben al een tijdje bezig hoor Ludo ;-) Veel succes met je open tuin. Ik hoopte jouw tuin te kunnen bezoeken maar ik moet op zaterdag de fietslus voor onze open tuinen nog gaan bewegwijzeren (allemaal blote sexy? kabouters). Spijtig, maar misschien volgend jaar terug? Groetjes, de biodiverse.

Ludo RUTTEN zei

@Bever: in feite is onze tuin altijd open, kwestie van even te e-mailen of een berichtje te laten. Dus altijd welkom.