25 mei 2013

nog één week

muggenbeets varken
 Ons varken zal zeker present zijn.

Nog welgeteld 1 week en het VELT-opentuinenweekend gaat opnieuw van start. Ook onze ecologische siertuin wordt dat weekend opengesteld. De poort staat open op zaterdag en zondag, telkens van 10.00 uur tot 18.00 uur. We zijn hier evenwel flexibel in. De tuin ligt er momenteel erg groen en mals bij. Ik verwacht dat tegen het volgende weekend nog veel vaste planten en struiken hun bloemen open zullen krijgen. Planten- en natuurliefhebbers zullen sowieso aan hun trekken komen ... of het nu regent of niet. Vergeet zeker niet om je voor te stellen en langs het terras te passeren. Hier wordt je door de gastvrouw een drankje aangeboden. Alvast dankjewel aan allen die de moeite doen om af te zakken naar Tessenderlo. Ik kijk uit naar jullie komst.


3 opmerkingen:

  1. Tot volgende week, Ludo. Morgen en overmorgen nog wat warmte en zon kan de boel weer flink versnellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat de zonnige maandag die men voorspelt je tuin zal doen openbloeien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel succes met je opentuinweekend Ludo! Zoals je weet kan ik niet komen, wegens het organiseren van de Velt-ecotuindag op 2 juni in Bever. Dus ik hoop dat iedereen op 1 juni bij jou langsgaat en dat je ze dan voor 2 juni naar ons doorstuurt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.