17 januari 2013

technische mededeling

Met de Samsung Tablet van mijn dochter als referentie, heb ik gisteren wat zitten sleutelen aan het HTML-script en het kleurenschema van deze blog. Ook de Tab-bezoekers van Muggenbeet zouden nu moeten kunnen rekenen op een snelle lading van de blog en een eenvoudige doch mooie lay-out. Moesten de tablet-lezers toch nog technische opmerkingen hebben, stel me dan gerust jouw verbeteringen voor.

Sinds enkele dagen kan iedereen op Facebook dit medium ook gebruiken om mijn blog te volgen. Muggenbeet heeft er zijn eigen facebook-pagina waarop je meteen ziet wanneer er een nieuw stukje verschijnt (een gebruiksvriendelijke feedreader zeg maar) en je krijgt er nog wat extra's bij. Je bent welgekomen.


8 opmerkingen:

meneer boerenerf zei

Muggenbeet gaat multimediaal!!
klein opmerkingske: die link naar je eigenste facebook pagina werkt niet, beetje moeilijk om u dan te vinden hé ;-)

meneer boerenerf zei

oeps, ik zie nu pas dat ge er direct een vind ik leuk van gemaakt het zie ik, zo ver was ik zelf nog niet geraakt .... Shame on me!

Ludo RUTTEN zei

@boerenerf: :) Aan de rechterkant staat voor alle zekerheid hetzelfde knopje. Maar ik zal van de onderlijning alvast een link maken. groetjes.

SuperMasj zei

Is een hele verandering ten opzichte van de oude lay-out. Oogt erg rustig en strak (vind ik dus wel mooi).

Aangezien ik niets met Facebook wil te maken hebben, kan ik je daar wel niet volgen. Maar ik zal dat hier wel doen.

Ludo RUTTEN zei

@supermasj: al mijn vrienden en familie zitten daar wel, net als miljoenen andere Belgen. Zit zelf liever op Google+ maar niemand is daar echt actief. Ik krijg het daar ook niet in gang getrokken. Dus...om mijn actieradius uit te breiden en feedback te krijgen is die stap erg logisch (ook al zal die Zuckerberg nooit mijn vriend worden). Wat wel gezegd mag worden is dat de gebruiksvriendelijkheid, bvb. ook om foto-albums te maken, er onovertrefbaar is.

SuperMasj zei

Nog één kleine opmerking: je hebt in je nieuwe lay-out geen zoekbalk. Zelf vind ik dat handig als ik nog eens iets terug wil vinden op een andere blog

Ludo RUTTEN zei

linksboven staat de zoekbalk van deze blog; daar heeft hij altijd gestaan. Niet supergroot maar hij dient er toch te staan.

SuperMasj zei

OK gevonden, bedankt