13 augustus 2012

terug uit Schonerland

Ooievaar in Eguisheim

Onze zomervakantie in de Vogezen, de Elzas en de Franse Jura zit er op. Gisteren in de late namiddag zijn we na een trip van precies 666 kilometer terug in Tessenderlo aangekomen. Niet meteen één van Les Plus Beaux Villages de Belgique, wat niet wegneemt dat thuiskomen toch altijd wel deugd doet. De komende dagen zal ik jullie een aantal schoon dingen laten zien bij wijze van een selectie uit mijn 975 foto's. Eerst aan de slag in de tuin waar sommige planten smeken om water. Blijkbaar is er hier geen druppel gevallen terwijl wij in de Vogezen toch een aantal onweders te verwerken kregen. Tot binnenkort.

2 opmerkingen:

  1. Geen water gevallen... Dat lijkt op zomer in Tessenderlo en omgeving. Hier in Friesland vielen we de afgelopen weken geregeld van de regen in de drup. Gelukkig nu wat zonniger weer.
    Benieuwd naar je mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.