17 augustus 2012

dat verdient een gebak

In sommige, eerder onbenullige, zaken zijn vrouwen toch beter dan mannen. Dat datum van het huwelijk onthouden bijvoorbeeld. Blijkbaar ben ik vandaag, 22 jaar geleden, in het huwelijk getreden. Wel, ik vond dat dit wel een gebakje waard was. Na een verkenning van het pas gerenoveerde Park Cerckel in Diest, zetten we ons neer op het bescheiden tuinterras van een artisanale biscuiterie en aten er een gebak naar keuze. Ik koos voor het groene ding en die van ons voor het gebak met chocoladen keutels. Hierbij nog een kanneke koffie voor mezelf en een koffie verkeerd voor Kristien en de traktatie aan ons zelf was meer dan geslaagd.

een eenvoudige carpe diem maar een lekkere



5 opmerkingen:

  1. Proficiat. 22 jaar samen is een mooie prestatie (onze teller staat op 16 jaar)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik ben ook altijd degene die er de echtgenoot moet aan herinneren, maar eigenlijk vind ik dat niet erg. Dat betekent dat al onze dagen samen even mooi zijn, vertel ik mezelf dan :-) :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd samen! Mooi getal.
    Wij zijn onze trouwdag ook wel eens allebei vergeten. Werden we door onze kinderen eraan herinnerd. Dan natuurlijk alsnog gebak gegeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe ouder ik word, hoe beter ik die datum onthoud. Vijftien jaar training levert toch iets op - bij mij dan toch :-)
    Zeg - doe er nog eens zoveel bij hé! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Proficiat! Wij vergeten soms zelfs hoeveel jaar we al samen zijn. Of dit een goed of slecht teken is weet ik niet :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.