21 juli 2012

badges uit mijn jeugdjaren

uit mijn badges-verzameling...
ze vertellen heel veel van wat ik denk en wie ik ben

De toespraak van de koning op de televisie deed me er aan denken dat het vandaag de nationale feestdag is.  Een dag die me compleet koud laat, in dezelfde grootteorde als die Vlaamse feestdag. Niet dat het aan mijn leeftijd ligt want ik herinner me niet dat ik ooit in heel mijn leven die dagen een warm hart heb toegedragen, laat staan dat ik erom zou gefeest hebben. Of ik dan geen identiteit heb? Toch wel, mijn ouders hebben mij gecreëerd en ik ben als mens geboren op de mooie planeet aarde, gelukkig op een stuk waar het goed is om te vertoeven. 

2 opmerkingen:

  1. Heel leuke collectie - maar we hadden die niet echt nodig om jouw "identiteit" te kennen ;-) Jouw recht-uit-het-hart logs spreken voor zichzelf.
    Maar ontwaar ik daar toch zeker enkele badges die mijn studentenpet sierden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @supermasj: ook dat hoorde erbij. Zij waren wel verantwoordelijk voor al die slechte punten op mijn rapport, terwijl ze mijn antwoorden gewoonweg niet snapten.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.