9 november 2011

paprika in paprika

Ik sta nu al meer dan 20 jaar achter het fornuis maar dit was ik nog niet tegengekomen. Bij het doorsnijden van een 4 gele paprika's vond ik in 2 ervan een andere groene paprika in plaats van de gebruikelijke zaadjes. Geen eigen teelt deze keer -want na de kastanjezevenling zou je dan inderdaad beginnen te denken dat er iets in onze grond zit- maar gewoon gekochte exemplaren. Vooralsnog ga ik ervan uit dat het een mutatie is, tenzij iemand weet heeft van een nieuw ras?

2 paprika's voor de prijs van 1


6 opmerkingen:

  1. Je ziet wel regelmatig dat er al een bolletje groeit in de paprika, maar dit heb ik ook nog nooit gezien.
    De paprika's zullen in reclame staan zeker.
    2 voor de prijs van 1

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zal een Russische matroesjka- of baboesjkapaprika zijn. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. er zit iets in de grond of in't water daar, volgens mij! Tessenderlo was het, niet? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tijdens het koken merkte ik ook dat er een paprika in de paprika zat. Ik wilde het nog opzoeken, maar ik was te druk met koken en besloot het na het eten op te zoeken. ik ben blij dat jullie dit ook al eens mee hebben gemaakt. Nu ik klaar ben met eten heb ik een raar gevoel in mijn buik, weten jullie of dit ernstige gevolgen kan hebben op mijn gezondheid?
    Met vriendelijke groet,
    Hans(23)

    PS. de chili concarne was wel erg lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier heeft niemand er last van gekregen, het zal geen kwaad kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.