2 juli 2010

fietsdiefstal

In Beringen loopt er iemand rond die zijn leven beu is. Man of vrouw, het maakt mij niet uit, maar dat krengsel dat deze week de splinternieuwe fiets van mijn dochter gepikt heeft, gaat eraan. Meer dan 500 euro kostte de fiets en mijn dochter was er fier op. Voor een tochtje met de klas werd de fiets meegenomen naar Beringen. En daar werd de fiets van de speelplaats gestolen. Stoer, geweldig. Moest die eikel of dat kutwijf die/dat momenteel met onze fiets rondtoert dit toevallig lezen, .... gaat uw kist al maar bestellen en moge je branden in het heetste vuur van de hel. Crapuul!

update 3/7/10: de fiets werd teruggevonden door de politie van Beringen. Aangifte doen van een fietsendiefstal blijft een goed idee. In ons geval heeft het duidelijk geloond.

3 opmerkingen:

  1. Ik begrijp de frustratie maar al te goed: vorige week (op reis) leende mijn huisgenote mijn fiets even om er mee naar de markt van Ledeberg te gaan. 20 minuten later komt ze terug, fietsslot doorgeknipt, fiets gestolen. Daarnaast een overvol terras: niemand iets gezien?!!!!

    Mijn plechtige communiefiets... de beste ooit, voorgoed verloren.

    En da's al de 5e die gestolen werd in Gent.
    (de andere vier waren (reglementaire) krotten, ditmaal is het erger!)

    Twee dagen van wakker gelegen zie...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.