27 juni 2010

superkoopje in kringwinkel

Topnatuur in België, Davidsfonds 2009

Zoals aangekondigd waren we deze namiddag present bij de opening van de nieuwe Kringwinkel in Diest. Er was enorm veel volk. De deuren moesten een half uur vroeger dan voorzien geopend worden.Twee lange rijen aan de kassa's. Hard werken voor het personeel maar toch tevreden dat er zo'n grote opkomst was.

In de rapte hebben we zelf ook geneusd tussen de rekken. Die van ons vond een mooie langwerpige zinken teil, Sara ontdekte een Duracell-konijntje dat nog niet in haar verzameling zit en zelf viel mijn oog meteen op het boek 'Topnatuur in België' van Herman Dierickx en Marc Slootmaekers. Dit prachtig natuurboek werd pas vorig jaar uitgegeven door Davidsfonds. De normale winkelprijs bedraagt € 32. Hier en daar vind je wel korting (Azur of Argus) maar nergens zal je de prijs aantreffen die ik betaalde: 3 euro - 0,30 euro openingskorting = 2,70 euro. Dit noemen we een superkoopje. Bedankt Kringwinkel.


2 opmerkingen:

chelone zei

Zou ik zeker ook gekocht hebben.
Een 'waar voor z'n geld' koopje. Die zinken teil is trouwens ook de moeite waard!

AnneTanne zei

Klinkt als een net-iets-leukere zondagmiddag dan het vieren van de gouden bruiloft van de schoonouders in een veel te hete feestzaal.