19 juni 2010

Siegfried Bracke denkt aan eigen kledinglijn

De voorbije week ontpopte Siegfried Bracke zich als kledij-etiquette-specialist van de N.V.A., die partij die in het zog van De Wever een half leger onbeslagen neofieten naar Kamer en Senaat stuurt. Zijn afkeurend oog (of was het eerder begerig?) struikelde over de sportieve outfit van de Lummense Kim Geybels. Zelf zag ik haar ook op het televisiescherm flaneren. Op een zomerse dag moet dit kunnen, vond ik. Siegfried (zie onder) vond het evenwel te gewaagd en te veel afleidend van de inhoud.

Vlaamse leeuw Siegfried geeft het goede voorbeeld

Een beetje afleiding kan m.i. zeker geen kwaad. Een senaat vol stijve harken kan best wat blote benen gebruiken. Wie weet komt er ooit nog leven in die aftandse keet? In het beste geval zorgt het beetje vrouwelijk vlees zelfs voor een verminderd absenteïsme. Of zou dit beperkt blijven tot de banken rondom dat meisje van Lummen? In ieder geval, als ik mag kiezen tussen de gladgeschoren benen van Kim en de berenpoten (balzak incluis) van Siegfried is mijn keuze snel gemaakt.

Wat de inhoud van het meisje betreft, zullen we wel zien. Veel hierover geeft ze niet bloot maar dankzij haar tolerante privacy-instellingen op facebook kunnen we alvast (opnieuw) haar benen op jongere leeftijd bewonderen. Wedden dat Siegfried maar al te graag onder het rokje zou kijken?

de senatrice op facebook

Delen

1 opmerking:

  1. Dat zijn dan dezelfde politici die de bourka willen verbieden? Gelukkig voor Bracke draagt Di Rupo meestal een vlinderdas. Daar zal hij wel geen problemen mee hebben. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.