19 juni 2010

Siegfried Bracke denkt aan eigen kledinglijn

De voorbije week ontpopte Siegfried Bracke zich als kledij-etiquette-specialist van de N.V.A., die partij die in het zog van De Wever een half leger onbeslagen neofieten naar Kamer en Senaat stuurt. Zijn afkeurend oog (of was het eerder begerig?) struikelde over de sportieve outfit van de Lummense Kim Geybels. Zelf zag ik haar ook op het televisiescherm flaneren. Op een zomerse dag moet dit kunnen, vond ik. Siegfried (zie onder) vond het evenwel te gewaagd en te veel afleidend van de inhoud.

Vlaamse leeuw Siegfried geeft het goede voorbeeld

Een beetje afleiding kan m.i. zeker geen kwaad. Een senaat vol stijve harken kan best wat blote benen gebruiken. Wie weet komt er ooit nog leven in die aftandse keet? In het beste geval zorgt het beetje vrouwelijk vlees zelfs voor een verminderd absenteïsme. Of zou dit beperkt blijven tot de banken rondom dat meisje van Lummen? In ieder geval, als ik mag kiezen tussen de gladgeschoren benen van Kim en de berenpoten (balzak incluis) van Siegfried is mijn keuze snel gemaakt.

Wat de inhoud van het meisje betreft, zullen we wel zien. Veel hierover geeft ze niet bloot maar dankzij haar tolerante privacy-instellingen op facebook kunnen we alvast (opnieuw) haar benen op jongere leeftijd bewonderen. Wedden dat Siegfried maar al te graag onder het rokje zou kijken?

de senatrice op facebook

Delen

1 opmerking:

Stef Flater zei

Dat zijn dan dezelfde politici die de bourka willen verbieden? Gelukkig voor Bracke draagt Di Rupo meestal een vlinderdas. Daar zal hij wel geen problemen mee hebben. ;-)