21 februari 2010

de stem van het volk

geciteerd in De Morgen

Op de redactie.be bloggen ook een aantal medewerkers van de VRT. Louis van Dievel is een van hen en hij pleegde een kostelijk stukje over B.B., die rare LDD-professor met zijn vettig haar. Om de politieke overbodigheid van B.B. te illustreren had ik een reactie geplaatst, zoals bloggers dat bij mekaar doorgaans doen. Het laatste zinnetje van deze reactie werd dit weekend in De Morgen afgedrukt in de rubriek 'de stem van het volk'. Bij deze behoor ik nu officieel bij de grompotten van het land. :)

Of B.B. ondertussen nog bij LDD zit... of teruggekeerd is naar de VLD... of een eigen éénmanspartij heeft opgericht... of zich wijselijk heeft bekeerd tot de kluizenarij is niet geweten noch relevant.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.