2 december 2009

winnend 'beste hobbykok van Vlaanderen-recept"


gekookte varkenskoppen met een takje van laurier

Geeft het authentieke wow-gevoel en ontploft in uw mond. "Geil" word je er evenwel niet van.

4 opmerkingen:

  1. Wie zijn die dekselse doeraks? Moet een Ollander hier van op de hoogte zijn? Laat het me weten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die linkse is een Hollander mijn beste choinowski.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. voor morgen 6 december een geweldige verjaardag voor Sara van de fam moons uit beringen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.