1 november 2009

open tuin

sfeerfoto vanop het terras

In het weekend van 5 en 6 juni volgend jaar zal voor de eerste maal onze tuin opengesteld worden. Onze 'open tuin' kadert binnen het VELT-ecotuinenweekend. Dat weekend kan je in heel Vlaanderen en in Nederland ecologische moes- en siertuinen gaan bezoeken en wie weet wat inspiratie op doen. Moesten er onder jullie geïnteresseerden zijn, dan ben je welkom. Een ideale gelegenheid om -eindelijk- eens nader kennis te maken. Ik zorg ervoor dat je alvast geen dorst hoeft te lijden.

5 opmerkingen:

  1. Mij mag je ook verwachten...
    Wij hebben ook overwogen mee te doen, maar de tuin is daarvoor nog net niet voldoende 'toonbaar', en bovendien gaan we te graag elders tuinen kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. cool, zijn ecologische boskakkers ook welkom?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.