9 juli 2009

Kom-kom-mertijd

Zomervakantie. Komkommertijd in de media. De banaalste zaken verschijnen plots in het nieuws. Alle plekken van de krant moeten worden gevuld. Voor de ene mens een reden om zich boos te maken -"hebben jullie niks anders te melden?", "is dit de Standaard of de Flair?"- voor mezelf een wonderbaarlijke periode waarin ik mijn medemens, en in het bijzonder de krantenredacteur, met al zijn zwaktes en fantasiën beter kan leren kennen. De voorbije week was een echte smulweek, de regeringsonderhandelingen dan wijselijk buiten beschouwing gelaten. Enkele belangwekkende nieuwsflitsen:


1. Een 80-jarige Kroaat krijgt een hartaanval toen hij oraal bevredigd werd door een straathoertje. Een de man had nog zo goed onderhandeld. Sterven voor 4,50 euro, het is niet iedereen gegeven.

2. She, de vrouwenafdeling van het Belang van Limburg, weet te melden dat een Russin een glazen bol van 14 kilo wist op te heffen met haar vagina. Ze heeft hiermee het record vaginaal gewichtheffen op haar naam geschreven. Tof.

3. Het Laatste Nieuws heeft het onderbroekje gezien van Hermelien uit Harry Potter oftewel Emma Watson. Het gebeurde allemaal toen ze wandelde op de rode loper en haar splitrok ineens en heel eventjes te veel prijsgaf. Een kinderhand is gauw gevuld.

4. De Standaard heeft een ware trend ontdekt. Sterren plakken hun tepels af om op te vallen. Het kan met ordinaire tape maar ook sterretjes zijn mogelijk. Geen gewone trend, weet de Standaard, maar een 'officiële trend'.

5. You, het hoekje van de lezeressen van het Laatste Nieuws, vat een nieuwe kontenstudie samen. Sam Amos, naar verluidt een Brits onderzoeker, stelt dat er zes soorten dameskonten bestaan en vergelijkt ze met een fruitsoort. Ieder fruit correspondeert met een bepaald karakter. De perzik bvb. valt te vertrouwen, deze dames zijn zeer eerlijk en open. Sam Amos is een rotte vis, dit type valt te wantrouwen en lult uit zijn nek.

6. Ook uit de You-stal: vrouwen boven de 45 jaar grijpen graag naar geile romans en Nederlandse moeders zijn nog even avontuurlijk in bed dan voor de geboorte van hun klein mannen.

7. Over 2 BV's, met name een platte vijg en een wandelende komkommer, wist De Standaard nog te berichten dat ze samen gezien zijn in de Efteling. Met klemtoon op 'samen' want ze zijn geen koppel. Géén koppel. Ook geen foto's of toch...


Morel en Vanhecke in de Efteling, duidelijk op een zijspoor beland.

1 opmerking:

Mikaël zei

En dan ben je nog de Rock Werchter bikinibabe vergeten.