5 november 2008

mag er nog gelachen worden eigenlijk?


Natuurlijk mag er nog gelachen worden! En hoe meer, hoe liever. En daar zal een wereldvreemde rechter niets kunnen aan veranderen. Leve de satire.

6 opmerkingen:

  1. Natuurlijk mag er nog gelachen worden maar dit is, voor mij toch, niet om te lachen. Dit is boers, platvloers, vulgair en goekoop sarcasme. Voor zoiets vraag je eerst de toestemming van de gefotografeerden. Zullen we een electronisch gadget in elke Humo stoppen zodat je bij iedere bladzijde die je omdraait een scheet hoort? 1kg verse stront cadeau bij aankoop van een Humo ? Of je leerlingen bewerken een foto van U en een van Uw vele minaressen voor het schoolblad of een grote affiche aan de school? Moet kunnen en dat allemaal om te lachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Los van het feit of het nu om te lachen is of niet, toont het vooral aan dat er verdomd veel macht bij die mannekes zit. Gij en ik gaan den humo niet uit de rekken kunnen halen, hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @anoniem zei...
    waar blijf je die goede ideeën halen. Hoeveel zou zo een exemplaar kosten?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.