23 november 2008

het tuinboek van het jaar

Geschenktip: geef eens een goed tuinboek kado

Het Velt-boek Stappen naar een ecologische tuin kreeg de Beervelde Award 2008, een prijs voor het ‘Belgische tuinboek van het jaar’. De jury prijst het boek omwille van zijn toegankelijke karakter. Absolute beginners kunnen met dit boek hun tuin van nul opstarten en meer ervaren tuiniers leren hoe ze een klassieke tuin beter kunnen openstellen voor de natuur. De jury heeft het over ‘een ecologische bijbel voor het Nederlandstalige tuingebied’. De prijs (1250 euro) werd geschonken door het tijdschrift Bloemen en Planten.

Het boek bevat 288 pagina's en werd gedrukt op A4 liggend. 
Boekhandelsprijs: € 38,50. Ledenprijs: € 31,50 (+ €  5,00 verzendkosten)

Bestellen kan door storting van het volledige bedrag op rek.nr. 001-0990550-62 van Velt vzw met vermelding 'stappen naar een ecotuin'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.