1 november 2008

Cynthia

Cynthia McKinney

Kennen jullie Cynthia al? Zo ja, straf is dat! Zo neen, heel logisch! Nochtans is Cynthia ook een kandidaat voor de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten van Amerika. McKinney is de kandidate van de Green Party.

Maar hoe vaak kwam ze aan bod in onze media, hoe vaak heb je ze al ergens gezien of gehoord? 't Is al Obama en McCain (en Palin) wat de klok slaagt. Zelfs Schwarzenegger, de republikeinse anabolica-gouverneur, krijgt tegenwoordig meer aandacht dan Cynthia en dat alleen omdat hij uit zijn nek gekletst heeft dat Obama te weinig spiertjes heeft om president te worden. Hoe stoer!

Cynthia heeft veel meer te zeggen dan dat maar om hierover iets te weten te komen moet je ofwel de heeel kleine lettertjes in speciale bijlages van de kranten gaan opzoeken ofwel doelgericht het internet afschuimen. Zonde vind ik dat en oneerlijk!

Volgende keer ook maar een peperdure 'new look' laten aanmeten met een brilletje en een rode mantel? Of een Vietnamees inhuren om haar enige tijd in een kelder op te sluiten?

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.