31 oktober 2008

Zappa roept op om te stemmen

printscreen

Wie deze dagen een bezoekje brengt aan de officiële website van Frank Zappa, krijgt van de master himself -niettegenstaande hij reeds in december 1993 overleed- te horen dat hij zich moet laten registreren om te gaan stemmen. Go do it! zegt Zappa.

Jammer natuurlijk dat Zappa destijds zijn strijd tegen kanker niet heeft kunnen winnen want je kan er zeker van zijn dat Mc Cain en Palin (niet verwarren met palinG, de vis van het jaar!!!) ons heel wat leuke en sarcastische songteksten hadden opgeleverd. Nailing Palin of zoiets ... en Zappa had er ongetwijfeld een heel vette en hete gitaarsolo bij geimproviseerd, zeker weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.