31 augustus 2008

beestjes zoeken

Vangen, verdoven, inpakken en opeten... in wezen verschilt het gedrag van een spin niet zoveel van een vrouwtjesmens. Vandaar ook dat ik die griezeltjes met hun web gaarne gadeslaan. En met uitbreiding alle insecten.

Vandaag had ik nog eens zin om met mijn kodakske (canon powershot) de tuin in te trekken om wat nazomerse plaatjes te schieten. Geniet mee, als je zin hebt. (Wil je een groter formaat? Gewoon even op de foto klikken)









8 opmerkingen:

  1. Mooie foto's genomen in een mooie tuin. Je mag trots zijn - zowel op de foto's als op de tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knappe beelden. Heb je nog nooit eens een deelname aan de nationale opentuindagen van de Landelijke Gilde overwogen (laatste WE juni)? Ongelooflijk hoeveel voldoening je daaruit haalt!
    Spinnen zijn cool, al was het maar omwille van de reacties die ze uitlokken bij de madams, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @menck: ik die mijn best met mijn pocketcameraatje uit de losse hand. Open tuin komt er wel eens van maar ik ben momenteel nog een groot stuk aan het omvormen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's. Ik vraag me af wat al die vrouwen in je leven met jou gedaan hebben???

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De moeite zeg, die tuin van jou! Hij lijkt me ook heel gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prima kodakske, zou ik zeggen.
    Het resultaat mag er zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto's, maar moet jij ondertussen niet op school zitten? Het is afgelopen met "spinnen" bestuderen, een zomer lang...!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.