24 februari 2008

zonder Michelin-ster

mijn laatste avondmaal (Belgian food)

Een frit van de frituur, daar schandalig veel knoflooksaus op en nog een kwak Andalusische saus (mayo, tomatenpuree en stukjes groene paprika) en om te drinken een cola light uit de frigo ... en je hebt één van de lekkerste gerechten(*) die je Muggenbeet kan voorschotelen.

Deze avond heb ik er weer met volle teugen van genoten. Een sportman moet zijn eigen goed verzorgen en dat geldt ook voor een noeste arbeider. Dus heb ik weer gegeten voor twee.

(*) mogelijk gemaakt door mijn wederhelft die zich telkens -gedreven door een onuitputtelijke liefde- opoffert om naar de frituur te gaan.

    8 opmerkingen:

    1. uit een puntzak. hoe bokrijk is dat!
      :)

      BeantwoordenVerwijderen
    2. Lekker vettig. Maar dan toch wel een cola light, haha.

      BeantwoordenVerwijderen
    3. Wat ik superlekker vind bij friet = appelmoes naast de mayonaise en dat die twee dan samenvloeien. Mmmm!

      BeantwoordenVerwijderen
    4. Op die foto vind ik het er toch niet echt smakelijk uitzien. :D

      BeantwoordenVerwijderen
    5. Wat zul jij heerlijk naar knoflook gestonken hebben de volgdende dag... is dat jouw methode om de vrouwen van je weg te houden? ;-)

      BeantwoordenVerwijderen
    6. @heidi: ik kan erg genieten van momenten zonder vrouwen rondom mij.

      BeantwoordenVerwijderen
    7. @muggenbeet: heb je misschien 4 lieve doch luidruchtige dochters?

      BeantwoordenVerwijderen

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.