3 februari 2008

J.M. Saive bij beste vier

scorebord Saive-Primorac


Onze landgenoot J.M. Saive heeft zich gisteren geplaatst voor de halve finale in Frankfurt (Europe top 12). Met 4-2 won hij van de Kroatische Primorac die eerder titelverdediger Timo Boll eruit zwierde. Het werd een boeiende match, met lange rally's en een bliksemstart van J.M. Saive. Deze match kan je integraal bekijken.

Nergens te bekijken maar ook om de vingers van af te likken was de sportieve confrontatie tussen Diest T en Diest S gisteren in het Peter Dorlandcentrum. Onze ploeg (T) won uiteindelijk met 10-6. Een opmerkelijk resultaat o.m. omdat wij met drie spelers wonnen van hun topspeelster Wendy Braem.

Jerry (andermaal 4 op 4), Ludo (3 op 4), Frank (3 op 4) en Rudy (tegen de verwachting in geen overwinning). De tussenstand in 5de A vind je hier.

update 13.30 u.: Jean-Michel Saive (ITTF 20) is zondag uitgeschakeld in de halve finales. Saive verloor met 4-0 (11-3, 11-2, 11-6, 11-8) van de Oostenrijker Werner Schlager (ITTF 18).

1 opmerking:

  1. Geweldig ploegje die T ploeg . Welke klasse zit in deze ploeg nog verborgen ?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.