5 februari 2008

Dexters' zangkwaliteit

Hiep hiep hoera! Ons aller Tanja Dexters wordt morgen 31 lentes jong. En alsof dat nog niet genoeg is, is onze Molse stoot doorgestoten naar de volgende ronde van Eurosong.

Volgens de één is deze selectie vooral te danken aan haar blauw kleedje en nog meer aan de lange hypnotiserende stelten die er onder stonden, volgens de ander zou ze evenwel verdiend tweede zijn geworden... gezien haar 'flink verbeterde' zangkwaliteit.

De VRT-geluidstechnici weten wel beter: naast het gegoochel met reverb en harmonisering was het vooral de stand van de microfoon die het verschil maakte: "we zwikten alles een meter lager en vanaf toen liep alles gesmeerd. Al hebben we wel nog wat moeten werken aan de dissonante slissende s. Een beetje talkpoeder deed gelukkig wonderen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.