16 januari 2008

prestatie van de week

Na de verovering van de gouden medaille in Wemmel, werd deze eerste plaats op de provinciale kamioenschappen nu ook door trainer/coach Marc Janssens, zowat de sportieve directeur van PW Diest, verkozen tot sportprestatie van de week. In zijn wekelijkse mail aan alle leden schreef hij het volgende:

"Op de eerste plaats: Ludo en Jerry (beide heren zijn aan hun eerste seizoen interclub tafeltennis bezig) hadden zich in laatste instantie “ook” ingeschreven voor de dubbel kampioenschappen seniors - niet-geklassseerden.

Met bescheiden ambities gestart in de laagste reeks dubbel (= NG-reeks), werd overwinning na overwinning geboekt. Hoewel ze eigenlijk nog nooit samengespeeld hadden en “in de weglopen” schering en inslag was, werd het een triomftocht van formaat. Ze wonnen samen al hun wedstrijden en werden achteraf terecht bekroond met de gouden medaille.

Ook hier moeten we de leuze van enkele weken terug weer boven halen : hoe iemand snel kan uitgroeien “from zero to hero” …."

Met goud én deze eerste plaats hebben Jerry en ik zowat alles bereikt wat een sportman van ons niveau kan bereiken. Tijd om uit te kijken naar een andere sport? De marathon, zou dat moeilijk zijn?

Geen opmerkingen: