9 januari 2008

baby-jezus een kleptomaan?

Wat volgt, is écht waar. Enkele weken geleden werd de portefeuille van mijn moeder gestolen in een warenhuis. Ze had haar winkelwaren betaald aan de kassa, laadde haar kabas vol, wou vervolgens haar portefeuille nemen maar deze was nergens meer te zien. Gelukkig zat er niet al te veel geld in maar wél al haar bankkaarten, paspoort enzovoort. Vrouwen hebben een heel dikke portefeuille, je kent dat wel. Dus aangifte bij de politie, geloop naar de bank, aanschuiven bij de gemeente ....

Vandaag goed nieuws. De portefeuille van mijn moeder werd teruggevonden. Het geld is er allemaal uit maar al de rest steekt er nog in. Oef. En weet ge waar ze hem gevonden hebben? Wel, onder het stro van de kribbe in de kerststal op De Berg (gehucht van Tessenderlo)! Al die tijd hield baby-jezus mijn moeders portefeuille onder zijn poep verborgen. Criminelen worden met de dag jonger :-) .

3 opmerkingen:

  1. Ik hoop voor je moeder dat de 'wonderbaarlijke vermenigvuldiging' voortaan ook betrekking mag hebben op de inhoud van haar portefeuille.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezegend zij jouw moeder. Ik rouw nog steeds over de portefeuille die mij, nu net een jaar geleden, ontnomen werd in een grootwarenhuis. Tijdens de kerstperiode. Dat die dieven daar geen rekening mee hielden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geef de heer wat de heer toekomt ;-)

    Ja, tarara

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.