4 november 2007

kleine ergernissen

Wat ik toegevoegd heb aan mijn lijstje van kleine ergernissen:

- blogfeeds die je niet kan of mag lezen tenzij je beschikt over een wachtwoord. Kan in dat geval het klein kransje van gekenden geen mail gestuurd worden of kunnen ze niet opgebeld worden?

- my space's die je verwelkomen met "vergeet het maar, ik ben reeds in een relatie!". Precies alsof je DAARvoor even langskomt. Lijkt fel op hoogheidswaanzin.

- de reactiemodules die ingesteld staan op moderatiefunctie precies alsof je nog moet opgevoed worden. Hallo, er bestaat ook zoiets als deleten als het te grof is.

- gemekker over problemen met de harde schijf, de back-up, de internetprovider, de hosting, de telefoonverbinding, de rekening, ... . Techniek is feilbaar, we maken het allemaal wel eens mee. Waarom ons ermee lastigvallen net wanneer het bij ons eens vlekkeloos verloopt?

- dat nog niemand uit mijn blogroll 'het mooiste achterwerk' (ja, dat tweebillig-sloggiewonder van de Bulgaarse Kristina Dimitrova) heeft gepubliceerd. Hallo, leven jullie nog in zonde of niet? Wat voor vriend(inn)en heb ik eigenlijk?

5 opmerkingen:

  1. tiens, mijn internetverbinding hapert precies: ik krijg hier maar een matig achterwerk te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm, fraai achterwerk. HEt meiske weet precies ook van aanpakken, ze heeft haar afwashandschoenen nog aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haar gat is te dik voor deze slip en volgens mij heeft ze ook niet voor niets handschoenen aan.
    Nu bovendien de buikgriep welig huishoudt zijn er m.i. andere welgevormde vrouwelijke lichaamsdelen die meer tit de verbeelding spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ergerlijk, die moderatorfuncties. Eens inpikken op je voorganger is al bij voorbaat uitgesloten. En tal van gelijklopende reacties zijn niet van de lucht. Afvoeren, die handel.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.