31 oktober 2007

Toby bedrogen

In haar laatste hitje (zing even mee: "Toby, Toby") verklaart Mega Mindy nog uit volle borst haar liefde aan Toby. Maar wat lezen we nu? Mindy mag dan een superheldin zijn, het blijft in de eerste plaats een echt vrouwtje. Achter de rug van Toby heeft ze haar immers zwanger laten maken door Miguel Wiels, de pianist van K3.

Mega Mindy en Miguel lieten ondertussen doodleuk weten dat zij ontzettend gelukkig zijn met dit fantastische nieuws, en dat zij heel erg uitkijken naar de komst van hun allereerste spruit.

Trek het je niet aan Toby, er zijn nog vrouwen genoeg. Sommigen zijn nog verkrijgbaar.

3 opmerkingen:

  1. 1:Volgens mij was het dus wel een
    vogel.
    2:Zangeressen zingen niet uit
    volle borst, wel uit volle
    borsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ik me dan meteen afvroeg: zou ze dat pakje aanhouden in bed?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Andi: ik denk dat Miguel - zoals wij allemaal- net kickt op dat pakje. Zonder dat pakje zou het wel eens kunnen tegenvallen.Het moet ook niet altijd een verpleegster, gevangenisbewaakster of agente zijn hé!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.