20 oktober 2007

interpol zoekt bezwangeraar prinses Mathilde

Op internet circuleren gemanipuleerde foto's van de dader die de Belgische prinses Mathilde andermaal (reeds voor de vierde maal !!!) zwanger heeft gemaakt. Interpol roept de hulp in van het brede publiek om deze testosteronbom bij zijn slurf te pakken. Enig idee, neem dan meteen contact op met je lokale politie (liefst niet bellen tijdens de koffiepauzes!).

4 opmerkingen:

  1. ik ken dat kostuum. Onlangs was éne Yves L. met dat kostuumke te zien in het journaal!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Korporaal Kaebelkluyver, onze cybertacticus, heeft zich in de zaak gebeten en kwam na wat geklik en gesleep tot volgende onrustwekkende afbeelding: Foto.

    Nu weet ik niet zeker of Kaebelkluyver de juiste technieken toegepast heeft. Óf hij moet weer zin gekregen hebben in nationale volksmanipulatie (gebeurt wel vaker in het weekend).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. felice ofewel dré steemans krijgt hem wel niet recht bij de vrouwkes ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schijn, mijn beste Ludo, schijn. Zand in de ogen van Het Volk.

    Felice maakte handig gebruik van zijn valse reputatie om haar te overtuigen om hem de gordijnen van de koninklijke slaapkamer te laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.