22 september 2007

op onze appel

Ik ben niet te beroerd om toe te geven dat onze tweede pingpongconfrontatie op een regelrechte afgang is uitgelopen. We bakten er gisteren niks van, alsof we Belgische voetballers waren. Niet dat we zo slecht speelden maar onze tegenstrevers waren gewoon te goed. Hun kwalificering loog er ook niet om. De E-spelers van Overijse overklasten ons op alle vlakken. 0-16 werd het. Een logische uitslag. Nà de match waren we minstens even goed. Bij een ploegsport is ook dat moment belangrijk.

Jammer voor de 100 supporters die kwamen opdagen. Voor de eerlijkheid: het kunnen er ook 99 minder geweest zijn. De geplande signeersessie werd uitgesteld tot latere datum.

Volgende keer beter.

2 opmerkingen:

  1. ik was toch graag die ene supporter geweest. Al was het maar voor die signering. 't zal voor een volgende keer zijn.
    PS: ik zal zelf een pen meebrengen want die van u moet toch al bijna leeg zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. meestal moet ik op blote buiken schrijven en dan schrijf ik met een stift tenzij het een tangvaneenwijfje is, dan pak ik een stylo en dan druk ik extra hard zodat het bloed er bijna uitspuit.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.