22 september 2007

alweer niks

Wat is dat nu toch met de weekendeditie van de Morgen? Alweer niks in de brievenbus. Ja, Vacature, dat geleutergedoe wel maar geen krant. Dan heb ik eens tijd om de krant te lezen en ge zult zien dan frommelen ze dat dik pak oud en belegen papier maandagmorgen pas in de brievenbus. Daar krijg ik het dus van op mijn heupen. Ligt het aan De Morgen of ligt het aan De Post, ik weet het niet maar als abonnee verwacht ik beter.

7 opmerkingen:

  1. Beste,

    Ik heb eveneens geen weekendkrant van De Morgen ontvangen! Ik heb alvast De Morgen gebeld en voor de zekerheid een mail gezonden dat ze me inlichten wat er fout gelopen is want het is dit jaar al de vierde of vijfde keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad, dat moet al zo de vierde of vijfde keer zijn! grrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als het een troost is, bij mijn broer ook geen De Morgen geleverd, dus misschien nergens...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aan de Post zal het niet liggen, De Morgen wordt normaal door aparte krantenbestellers rondgebracht (allé in Mol toch, en da's niet ver van Looi dacht ik)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @anonime : 't is niet ver van Tessenderlo maar toch een heel andere wereld. 't schijnt dat ze er de krant ondersteboven lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk binnenkort mijn abonnement stop te zetten. De laatste maanden komt mijn krant steeds later toe (van 6.45 tot 7.25 nu) waardoor ik ze af en toe de dag nadien moet lezen.
    En regelmatig steekt ook hier gewoon geen krant in de bus.

    En om hun online versie te gaan lezen ben ik nog niet radeloos genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik had het ook zitten. Na een relatief boos mailke naar de dienst abonnementen kreeg ik volgend antwoord:

    Geachte heer
    Wegens technische problemen in onze drukkerij was er geen bedeling van De Morgen in Oost Vlaanderen.
    Ter compensatie voor de gemiste krant verlengen we uw abonnement met 1 exemplaar.
    Met vriendelijke groet,
    Dienst abonnementen

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.