25 augustus 2007

tientallen enthousiaste reacties

In de weekendeditie van de Morgen twee pagina's interview met Goedele Wachters. Mevrouw de nieuwe nieuwsanker heeft ook een blog lees ik. "Op je blog staat welgeteld één mededeling 'Hello world'. Het blijkt voldoende voor tientallen enthousiaste reacties" weet de journalist haar vleiend te vertellen. Goedele in haar nopjes.

Hier moet ik het fijne van weten. Een blog van een journaliste, dat kan altijd erg boeiend zijn. Dé bedoelde blog snel opgevist. Maar tientallen enthousiaste reacties??? Welgeteld 3... én 27 spamberichten. Zo makkelijk verifiëerbaar maar toch precies te veel nuchterheid gevraagd.

1 opmerking:

  1. Veel verder dan "Hello World" is ze blijkbaar niet geraakt... "This user has elected to delete their account and the content is no longer available."

    Ten letters of fame...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.