27 augustus 2007

alweer

Ja, de trend zet zich verder. Alweer heeft een jong vrouwtje uit onze naaste omgeving zich bekeerd tot het lesbiënnisme. Goed getrouwd, 2 kindjes, een mooi huisje maar dan plots verliefd geworden op een ander vrouwtje. Sorry ventje maar hier houdt het op!

Voor die man moet dat toch redelijk pijnlijk zijn? Begrijp me niet verkeerd: homo, hetero, bi... ik vind het allemaal geweldig en "hoe vettiger, hoe prettiger" maar kunt ge dat echt niet weten voor dat ge trouwt?

7 opmerkingen:

  1. Ik denk dat het in dit geval bi's betreft. Die gewoon altijd op mannen gevallen hebben en dan plots een soulmate van het zelfde geslacht tegenkomen? Dat lijkt me de enige mogelijkheid. Echt lesbisch, dat weet je al van in je kinder- of tienerjaren. Niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't is die chemische troep van tessenderlo chemie, kzaltekikuzeggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ann: daar weet jij meer van dan ik maar ik zou dat toch denken...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goh ik kan me best wel voorstellen dat die vrouw dat eerst niet wist. Je kan je echt wel aangetrokken voelen tot een man. Maar ja, achteraf beseffen, na een nieuwe ervaring dat je toch liever bij een vrouw hoort. Het grappige is dat ik van enkele vriendinnen hoorde dat die gedumpte man dan vaker aantrekkelijk wordt gevonden door vrouwenliefhebsters. Blijkbaar hebben ze vaak een uitstraling waar madammenliefhebsters op vallen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgens mij heeft het te maken met het gat in de ozonlaag!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Komt allemaal aangewaaid uit Japan hoor, die troep.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tja, dan probeer je je vrouw jarenlang aan te zetten tot een triootje met een tweede meid, en dan staat ze er eindelijk voor open, maar dan mag je zelf niet meer meedoen. Afknapper hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.