27 augustus 2007

alweer

Ja, de trend zet zich verder. Alweer heeft een jong vrouwtje uit onze naaste omgeving zich bekeerd tot het lesbiënnisme. Goed getrouwd, 2 kindjes, een mooi huisje maar dan plots verliefd geworden op een ander vrouwtje. Sorry ventje maar hier houdt het op!

Voor die man moet dat toch redelijk pijnlijk zijn? Begrijp me niet verkeerd: homo, hetero, bi... ik vind het allemaal geweldig en "hoe vettiger, hoe prettiger" maar kunt ge dat echt niet weten voor dat ge trouwt?

7 opmerkingen:

Ann zei

Ik denk dat het in dit geval bi's betreft. Die gewoon altijd op mannen gevallen hebben en dan plots een soulmate van het zelfde geslacht tegenkomen? Dat lijkt me de enige mogelijkheid. Echt lesbisch, dat weet je al van in je kinder- of tienerjaren. Niet?

Bart zei

't is die chemische troep van tessenderlo chemie, kzaltekikuzeggen ;-)

[muggenbeet] zei

@ann: daar weet jij meer van dan ik maar ik zou dat toch denken...

vrouwenliefhebster zei

Goh ik kan me best wel voorstellen dat die vrouw dat eerst niet wist. Je kan je echt wel aangetrokken voelen tot een man. Maar ja, achteraf beseffen, na een nieuwe ervaring dat je toch liever bij een vrouw hoort. Het grappige is dat ik van enkele vriendinnen hoorde dat die gedumpte man dan vaker aantrekkelijk wordt gevonden door vrouwenliefhebsters. Blijkbaar hebben ze vaak een uitstraling waar madammenliefhebsters op vallen...

Cursief Huigje zei

Volgens mij heeft het te maken met het gat in de ozonlaag!:)

Achterluitenant Smeulders zei

Komt allemaal aangewaaid uit Japan hoor, die troep.

Peter Verpoorten zei

Tja, dan probeer je je vrouw jarenlang aan te zetten tot een triootje met een tweede meid, en dan staat ze er eindelijk voor open, maar dan mag je zelf niet meer meedoen. Afknapper hoor.