12 juli 2007

wie niks doet, doet niks verkeerd


Zelf de bio-erwten uit hun peulen gehaald. Op een zacht vuurtje willen gaar koken maar dan met iets anders begonnen en die erwten toch wel rats vergeten zeker. Tot er een sigarengeur in huis hing. Die van ons vlugvlug naar de keuken gestuurd maar 't was te laat. Ze was te traag! Al mijn werk voor niks. Een hoopje ellende bleef er over. De brei leek al eens gegeten te zijn en door middel van de tovertruk -vinger in de keel en hopla!- terug in de stoofpot te zijn beland. Ik heb de zwartverbrande erwtjes nog niet weggekapt. Iemand zin?

En 't is niet omdat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen doen.

  3 opmerkingen:

  Kristien zei

  ik denk toch dat je de volgende keer bij het vuur moet blijven staan om te zien of alles blijft koken én om het vuur op tijd af te zetten.

  al qeitel zei

  Hanenwürger wil de zwarte hardgekookte erwten wel nog overkopen om in onze patroonhulzen te verwerken. Dit om roekeloze tegenstanders van het Apparaat tot bedaren te brengen.

  Bart zei

  Ik ben op slag 20 jaar jonger en zit weer op kot: STINKEN dat die zwartgeblakerde erwten deden! Manmanman!

  En ik kon het niet op mijn lief steken, want dat had ik toen tijdelijk niet. Vandaar dat ik zelf moest koken natuurlijk. Vandaar dat mijn erwten verschroeiden. Dus eigenlijk TOCH de schuld van de vrouwen! Ha!