15 juli 2007

enigste trouwfoto Clijsters

De pers en in het bijzonder de fotografen zijn boos op de clan Clijsters omdat ze geen inkijk mochten krijgen in het huwelijksfeest van Kim en Brian. De pers moet het, naar eigen zeggen, stellen met één trouwfoto, te bewonderen op de website van Kim. "Een prachtig wit kleed", weet het Nieuwsblad. Kan best zijn maar de resolutie van de foto is beschamend klein en bovendien is er een copyright op de foto. Da's zoiets als een betonnen been gooien naar een tandloze hond.

Maar... wie zijn ogen dit weekend open heeft gehouden, zag een uit de vergetelput gehesen glunderende burgemeester Jaak Gabriëls. Hij mocht niet alleen om 6 uur 's morgens Kim met Brian laten trouwen, hij mocht raar maar waar ook aanschuiven aan de eetdis. Muggenbeet moest dan ook niet lang twijfelen bij wie er best een microwebcam moest worden ingeplant. De doorgeseinde foto's hebben ons van onze stoel laten tuimelen. Meteen werd duidelijk waarom er geen pottenkijkers geduld werden op de trouw en het feest. Nog meer werd duidelijk waarom de burgemeester zo door en door gelukkig was. Wat een kleed! De officiële trouwfoto blijkt gewoon gephotoshopt te zijn. Typisch Lei.

4 opmerkingen:

Achterluitenant Smeulders zei

Nu kunnen ze wat betreft inkijk niet meer klagen. U voert dus ook spionage-operaties uit behind enemy lines? General Kögelkauer zal dit graag horen.

Achterluitenant Smeulders aka Al Qeitel

[muggenbeet] zei

@ smeulders: ik vind dat Bloggers hun werk ernstig moeten nemen. Gevaarlijk werk hoort hier nu eenmaal bij ;)

dieu zei

Ha! Een beetje Clijsters-bashen! Count me in, Mug.

Overigens is die foto inderdaad geshopt, iedereen wéét toch dat Kim hangtieten heeft.

pierre du coin zei

uit goede bron (de buurvrouw van de winkel waar de bruidegom zijn broek kocht) weet ik dat de broekspijpen van Brian 17 cm te kort zijn. Vandaar dat je garanti geen foto's onder de knie zal zien.