16 juli 2007

de kapster


Eén krant zou geen foto krijgen van de trouw van Kim. Je kon er vergif op innemen dat Lei hiermee De Morgen bedoelde, de krant waarin Hugo Camps het eens over het menstruatiebloed van zijn dochter had. En jawel.

Deze morgen geen foto van de trouw in De Morgen. Niet dat de krant er rouwig om is. Integendeel, de redactie weet best wel hoe om te gaan met de lachwekkende kuren van de Clijsters. Getuige hiervan, een grote foto van de kapster van Kim.

In schril contrast hiermee, de advertenties van Dag Allemaal (ook in De Morgen!), hét kwaliteitspapier om je gat mee af te vegen. Dag Allemaal kondigt EXCLUSIEVE foto's aan van de trouw: "de allermooiste foto's van hun huwelijksdag". Het boekje ziet zelfs "eindeloze liefde en grenzeloos geluk". Maar het kan snel verkeren want ook deze week in Dag Allemaal over Rob De Nijs: "schandalig wat Rob haar aandoet!"

Hoelang gaat het duren eer Dag Allemaal titelt "new balls voor Kim"?

    2 opmerkingen:

    Menck zei

    De wereld van de paparazzi: dáár veeg ik nu eens ferm mijn gat aan, sè. En je hebt een punt: de Dag Allemaal leent zich hier voortreffelijk toe.

    Goya zei

    Ik vind het wel een geweldig statement van De morgen. Een foto van de kapster :-)