23 juli 2007

dan toch iets goed vanuit de USA

Ik zeg altijd 'van de Amerikanen kunnen we niks goed leren' maar af en toe sijpelt er toch iets van over de grote oceaan binnen waarvan ik zeg 'laat maar komen'.

Het Laatste Nieuws (wie anders?) meldt het bestaan van een soort tuinonderhoudscentrum dat vrouwen in bikini uitstuurt om je gras af te rijden. Je betaalt er wel iets extra voor maar wat is er leuker dan naar de Tour te kijken of op je terras van de zon (en billen?) te genieten of te bloggen terwijl een rollenpatroondoorbrekende meid het te lange gras kortwiekt?

De meiden zelf die vinden het niet erg want "ondertussen wordt hun huid mooi bruin". Zijn wij, Vlaamse mannen, geen sukkelaars?

4 opmerkingen:

Goya zei

Ik denk dat ze er bij dit weer snel de brui aan zouden geven :-)

Peter Verpoorten zei

Pfff... Ik haat grasmachines. Kunnen ze ook een dansje komen doen? Of ben ik nu weer een mannelijk chauvinistisch zwijn?

dieu zei

Ja leuk, die grasmeiden. Maar ik wou het even over die afbeelding in je colofon hebben!

Ik meen mij niet te herinneren dat u op enigerlei wijze een aanvraag ingediend hebt om mijn portret te gebruiken tot algemeen vermaak van de bloggende goegemeente. Ik zie mij hier en nu dan ook genoodzaakt u vijf bladzijden straf te geven. U neme hiervoor het laatst verschenen Belgisch Staatsblad/Moniteur Belge, van waaruit u zult overschrijven in vierkleurendruk (zwart, rood, groen en blauw, in die volgorde).
Het zal u leren.
Dieu.

[muggenbeet] zei

http://muggenbeet.blogspot.com/2007/01/hey.html

Daar haalde ik mijn (eigen) mosterd dieu, toch goed geprobeerd ;-)