23 juni 2007

dat gaat wat geven

Ik heb mijn aansluitingskaart getekend. PW Diest, de beruchte tafeltennisclub uit het Hageland, heeft er een gewéldig lid bij. De bedoeling is om met een viertal andere "garagespelers" in competitie te treden in de 5de provinciale, het diepste van het diepste der rangschikkingen. Ons slagveld zal zich beperken tot Vlaams-Brabant (het Leuvense). De matchen zullen hoofdzakelijk op vrijdagavond doorgaan, als de schemer gelukkig al wat gevallen is. Dat gaat wat geven.

1 opmerking:

  1. Ik durf, door oefening, al te zeggen dat mijn reflexen verbeterd zijn op ping-ponggebied. Maar tegen pro-pongs durf ik het nog niet opnemen. (Hoe kunnen ze zo hard slaan en toch dat balletje ballistisch op het andere veld krijgen??)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.