23 april 2007

meest sexy politicus

Kris Peeters, de man die zich om god weet welke reden ook minister van milieu mag noemen, is door de kijkers van actua-TV verkozen tot meest sexy politicus. Bweurk, mijn maag keert dan om want wat is er sexy aan die pipo? Het moet zijn dat zijn uitstraling zich ergens onder de gordel bevindt, een soort langewapperig beest dat gelukkig nog nooit buiten the darkrooms het daglicht zag. Hopelijk lopen de echte verkiezingen beter af. Peeters sexy? Laat me niet lachen.

4 opmerkingen:

  1. Kris Peeters was vroeger de grote baas bij UNIZO. Na de laatste verkiezingen had Guy een nieuwe kop nodig om een ministerpostje op te nemen, en wie past er nu beter binnen het blauwe plaatje dan een 'zelfstandige ondernemer'. Of dat ook zo'n goeie zaak was voor het milieu, daar heb ik zo mijn twijfels bij. (Ik ken de mens niet dus hoeft niemand mijn opmerking gewichtiger te interpreteren dan ze is.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sexy is hij niet te noemen, maar anderzijds kan ook niet meteen bedenken welke (bekende) mannelijke politicus in België dat wel zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Stijn. Kris Peeters zit niet bij de partij van Guy, hoor! ;-) Kris is een CD&V-er

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Verhofstadt, Leterme, Peeters, ... die mannen lijken allemaal op elkaar. Power to the nerds! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.