22 maart 2007

't Is voor mekaar

Vandaag om 5 uur was het de apotheose van onze start-to-run. En het is voor mekaar. De ganse ploeg van het Tisp liep de volle 5 kilometer uit.

Drie maanden geleden juist goed genoeg om de everzwijnen in de Ardennen te laten opschrikken en vandaag zo'n tempo dat ik zelfs auto's en moto's heb voorbijgestoken. Het hielp natuurlijk dat ze stilstonden maar dat neemt niet weg dat we allemaal, stuk voor stuk, een mooi resultaat hebben geboekt. Met wilskracht en een goede ploegspirit geraak je echt heel ver.

Merci nog aan de directie dat ze zo'n start-to-run in de officiële nascholing gestoken heeft en merci aan al de toeschouwers die ons in grote getale een applaus gaven. Ze kregen in ruil ongetwijfeld waar voor hun geld -de inkom was dan ook gratis- maar ze mochten bovendien mee aanschuiven aan de receptie, wat ik eerder jammer vond, want de broodjes, die door mij erg lekker bevonden werden, verdwenen als sneeuw voor de zon.

Eric, onze trainer, sloot de start-to-run af met de overhandiging van het diploma (zie foto). Hierop een boodschap met de kern van de zaak: "nu is het enkel een kwestie om je verworven vaardigheden te onderhouden en uit te breiden." Dat is precies wat we gaan proberen. Nu nagenieten.

  11 opmerkingen:

  Stijn zei

  Chapeau Ludo!

  [muggenbeet] zei

  dank je wel Stijn

  pierre du coin zei

  Ik kreeg bij mijn mutualiteit zelfs nog een korting op mijn bijdrage start2run met mijn diploma! Gezonde mensen, minder snel ziek. Tof idee.

  wpvd zei

  Gedeeltelijke teruggave van inschrijvingsgeld is enkel bij Christelijke Mutaliteit en niet bij de Socialistische... Daar gaat 'gezonde mensen, minder snel ziek' niet op. Is het dan niet aan te raden om 'De Voorzorg' te veranderen in 'De Nazorg'. Chapeau Ludo, ik ben deze week ook gestart met Start to Run.

  Anoniem zei

  Proficiat Ludo !!!

  [muggenbeet] zei

  wat de terugbetaling betreft: onze school bood het gratis aan.

  pironik zei

  :) proficiat. ik kan het echt niet meer bijhouden al die bloggers die lopen.

  Biraskerbe zei

  Proficiat!

  Idd... Blijven bewegen. En vergeet niet; het moeten helemaal geen toptijden zijn! Laat die snelle gasten maar gaan!

  [muggenbeet] zei

  We liepen ons eigen tempo; in onze groep was er geen wedstrijdsfeertje. Nu maandag pakken we de draad terug op om te vermijden dat we terug naar af gaan.

  Goya zei

  Knap gedaan Ludo!!!
  Misschien moest ik je voorbeeld maar eens volgen.

  Heidi zei

  gefeliciteerd! wij zijn er net aan begonnen... nu nog doorbijten...