11 maart 2007

lachen met andermans leed

Zeg niet te gauw, 't is weer een vrouw. Ik weet dat het fout is ermee te lachen maar ik doe het toch. Nog een prettige verjaardag.
    Belang van Limburg: "Lang heeft de regerende Miss Belgian Beauty 2007, Anne-Marie Ilie uit Mol, niet van haar gloednieuwe Nissan Cabrio kunnen genieten. Bij een verkeersongeval in Geel, afgelopen vrijdag, liep ze diverse kneuzingen op. Haar wagen is door de klap frontaal volledig vernield. Dat laat haar manager Ignace Crombé weten.

    Anne-Marie Ilie was op 9 maart, bovendien haar verjaardag, op de baan met haar Nissan Cabrio die ze in haar Miss Belgian Beauty-strijd won, toen de wagen die voor haar reed plots hevig remde. Ilie ging ook op de rem staan waardoor haar wagen begon te slippen en op de auto van haar voorganger inbeukte.

    Door de harde klap is haar wagen frontaal volledig stuk. Ilie had diverse kneuzingen en last van haar knie en werd in het ziekenhuis verzorgd. Daar bracht ze het grootste deel van haar verjaardag door. Nadien kon ze weer huiswaarts."

    3 opmerkingen:

    Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.