23 februari 2007

Olmense zoo

De familie van Karen Aerts, de jonge vrouw die onlangs door jachtluipaarden gedood werd in de Olmense Zoo, heeft een filmpje online gezet met daarin oude beelden van Karen die speelt met haar favoriete cheeta’s.

De Olmense Zoo gaat zaterdag weer open na een rouwperiode voor Karen Aerts. “We zijn heel blij dat de zoo weer opengaat,” aldus Karens vader. “We bezoeken de zoo en de jachtluipaarden regelmatig om haar dood te kunnen verwerken.” Bekijk het filmpje HIER . (Met dank aan HBVLimburg)

update: zoals Wim in de comments aangeeft, is het filmpje ondertussen offline. Je kan nu terecht op youtube.

5 opmerkingen:

  1. Hey!
    Leuke webstek en om je te helpen met je vraag: volgens "den Herman" moet je niks zoeken achter "Muggepuut". Het zou gewoon een familienaam zijn die hij in de gouden gids vond (een familie uit Harelbeke). De gouden gids raadplegen doet hij blijkbaar dikwijls eens als hij inspiratie nodig heeft ;-) Bron: persvoorstelling muggepuut! Groeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die site is blijkbaar suspended.
    Het filmke staat ook op http://www.youtube.com/watch?v=a0nsWZ29enI

    BeantwoordenVerwijderen
  3. eens een wild beest, altijd een wild beest... niet waar...?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb dat filmpje gezien, en ook hoe de jachtluipaarden het slachtoffer op het filmpje ook aanvallen. Echt eng.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @heidi: heeft enzo je dan nog altijd niet getemd?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.