22 februari 2007

Dina's superhond

Vanaf volgende week maandag gaat boerenwatcheress Dina Tersago in ‘Superhond 2007’ op zoek naar de meest complete en veelzijdige hond van Vlaanderen.

"Een Superhond moet beschikken over talent, uitstraling, is leergierig en heeft starquality". Althans dat is de mening van VTM en de -vanzelfsprekend- erg deskundige jury waaronder Jaak Pijpen. Jaak is al jaren hoofdredacteur van het hondenmagazine Woef en kent dus wel het verschil tussen een hond mét of zonder starquality.

Dina, die ondertussen erg vakkundig kan meepraten over paardenmelk en aardbeien, heeft tijdens de opnames een eigen superhondje geselecteerd. Zij koos voor het viervoetig mormeltje dat het mooiste danspasje ten tonele kon brengen. Al wordt er gezegd dat vooral het schurend tongetje de doorslag heeft gegeven.

3 opmerkingen:

  1. Ik vond boer zoekt vrouw leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de hond die op de rode loper van VTM kakte verdient nochtans een nobelprijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je superhond leuk vindt zal je de honden community Dogs on the block ook wel kunnen pruimen.

    Neem eens een kijkje op www.dogsontheblock.be Misschien een blogpost waardig?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.