12 februari 2007

birren

Voor de eerste keer sinds ik werk waar ik nu werk kwam er een klacht binnen van enkele jongens die "gebird" werden. De medewerkers hoorden het in Keulen donderen, maar als kijkers van In de Gloria weten we natuurlijk perfect waarover het gaat. Birren staat voor het uitvoeren van de BIR, broek in reet, waarbij onverwachts en vaak met geweld de onderbroek langs achteren omhoog wordt getrokken waardoor het klokkenspel pijnlijk geprangd komt te zitten. Wellicht werd het idee door de jonge gasten opgevangen bij de heruitzendingen van voornoemd programma en wilden ze ook wel eens Van Dessel spelen.

Maar welke sanctie moet er worden getroffen bij een BIR? Morgen wacht me de zware taak een eerlijk vonnis te vellen en dus jurisprudentie te scheppen. Voorstellen?

2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.