17 december 2006

rijstpapvlaai



Rijstpapvlaai, een klassieker tijdens de feestjes bij Muggenbeet. Weinig bakkers slagen er in om deze taart écht lekker te maken. In Beringen hebben we er één gevonden die de stiel onder de knie heeft. Voor rijstpapvlaai maken we dan ook een speciaal ritje van Tessenderlo naar Beringen. Een beetje gek zijn, kan geen kwaad.

4 opmerkingen:

  1. en zoalang de lepel rechtop in de rijstpap staat, gaat muggenbeet nog niet naar huis... la la la la

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @maxentia: koken gaat prima, bakken heb ik nog nooit geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is nu al de tweede taart in nauwelijks twee dagen. Volgens mij doen jullie niets anders dan vieren en zijn alle gelegenheden goed om minder gelukkige lezers te laten gnokken. Ik ga nu meteen naar de keuken om éclairs te bakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.