23 december 2006

loopschema

Het eerste mailtje van onze trainer voor de start-to-run ontvangen:

"Proficiat! U hebt de goede keuze gemaakt. Het TISP - loopteam bestaat uit 10 atleten in spe. Het succes van deze sportieve aktiviteit ligt volledig in uw handen. Ik ben er alleen maar om te begeleiden. Uzelf moet de kilometers (meters in het begin) lopen. U zal stijve benen hebben in het begin; u zal al uw moed moeten samen rapen om in regen en wind te vertrekken; u zal soms einde adem zijn maar de voldoening zal groot zijn. Het gevoel van fysische tevredenheid zal groot zijn onder de douche na de inspanning. U zal zich beter voelen na enkele keren. Maar denk eraan .... voor wat, hoort wat!".

In bijlage het loopschema voor de eerste maal (9 oktober - als u het hoort donderen, 't komt misschien uit Mol):

2 maal 30 seconden lopen, 45 seconden rust
2 maal 45 seconden lopen, 1 minuut rust
2 maal 1 minuut lopen, 2 minuten rust
2 maal 1,5 minuten lopen, 2 minuten rust

Dit lijkt me haalbaar maar op het eerste zicht nogal saai. Ik hoop dat er onderweg tijd is om even aan de toog te hangen, ergens een crockske te eten, op zoek te gaan naar een wild roofdier en wat vandalisme te plegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.