25 december 2006

kerststal een mythe?


Dat Jezus, wiens verjaardag we trouwens vandaag vieren, geen blanke langharige knaap was, is alom geweten. Maar hoe langer, hoe meer mensen beginnen aan te nemen dat ook de kerststal een mythe is. Nieuw wetenschappelijk onderzoek, zoals dat alleen kan gevoerd worden door échte wetenschappers, toont aan dat de geboorte van Jezus moet hebben plaatsgevonden in een autogarage. Onze eigenste kerstgarage bevestigt deze thesis. Maar wat maakt het uit? Een prettig en warm kerstfeest voor alle muggenbeet-lezers!

2 opmerkingen:

  1. ook een prettig kerstfeest voor u muggenbeet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik mis Samson in de garage. En ik denk dat kindeke Jezus bij het aanschouwen van de niet-zo-katholieke-posters zijn eerste onkuise gedachte zal gehad hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.